PVH-info

Boorpalen van de hoogste kwaliteit

Schakel Vermeulen Heiwerken in om uw boorpalen vanuit Krimpen a/d Lek te maken, te leveren en zelfs te plaatsen. Wij zijn uw specialist in geluidsarm en trillingsarm heien en boren én geven u bovendien graag advies over wat voor u de beste optie is. Flexibel, oplossingsgericht en met de juiste kennis en expertise!

Waarom boorpalen?

Wanneer kiest u voor boorpalen ten opzichte van reguliere heipalen? Een paalfundering door middel van boren biedt in diverse scenario’s voordelen. Doorgaans betreft het dan bijvoorbeeld projecten die tot op grote diepte gaan of die een grote draaglast moeten kunnen dragen. Denk hierbij niet zozeer aan woonhuizen, maar eerder aan grootschalige utiliteitsbouw of constructies zoals bruggen en viaducten. Afhankelijk van uw wensen en de specifieke eisen van uw situatie zijn er verschillende mogelijke stalen buispalen, waaronder de schroefinjectiepaal die weer onder te verdelen is in een betonmortelschroefpaal, buisschroefpaal en groutinjectiepaal. Vermeulen Heiwerken denkt met u mee en geeft u graag advies over de beste opties voor u.

Over onze service

Indien u eenmaal voor heipalen boren heeft gekozen, staat Vermeulen Heiwerken u van A tot Z bij. Allereerst beschikken wij over een ruime voorraad producten, maar kunnen wij deze eveneens voor u op maat maken. Engineering van uw fundering, van een grondonderzoek op locatie tot het berekenen en technisch tekenen, behoort tevens tot wat wij voor u kunnen betekenen. Omdat wij zeer flexibel en altijd oplossingsgericht zijn, doen wij er te allen tijde alles aan om tot de meest geschikte oplossing voor uw situatie te komen. Hiervoor geven wij deskundig advies, maken wij gebruik van hoogwaardige machines en materialen om uw staalbuispalen te boren, en kunnen wij deze vervolgens leveren en zelfs aanbrengen. Met andere woorden: bij ons ontvangt u service van begin tot eind!

Maak gebruik van het online contactformulier of bel naar 0180-554127 om uw vragen te stellen of direct een afspraak in te plannen. Het team van Vermeulen Heiwerken uit Krimpen a/d Lek, nabij Rotterdam, staat u met alle plezier te woord en hoopt u spoedig verder te mogen helpen.

backzwart