PVH-info

Paalfundering laten engineeren en plaatsen

Wilt u voor uw project een bedrijf inschakelen om uw paalfundering in Krimpen a/d lek en omgeving te realiseren? Schakel dan niemand minder in dan een specialist en neem contact op met Vermeulen Heiwerken. Wij staan u gedurende het traject van A tot Z bij om zo tot de best mogelijke oplossing te komen.

Engineering van fundering

Een van de sterke punten van ons gespecialiseerde heibedrijf is dat wij niet enkel palen heien, maar ook indien gewenst een volledige fundering maken zoals u die wenst. Dit traject begint al bij de engineering van uw gewenste paalfundering. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden in onder andere materiaalkeuze, afmetingen, oplages en toepassingen. Dankzij onze ruime expertise zijn wij goed in staat u hierin te adviseren. Wij denken te allen tijde met u mee en werken zo naar de meest geschikte oplossing. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag met programma’s zoals MatrixFrame, MFoundation en AutoCAD. Zo berekenen wij de benodigde specificaties, framefundatie, betonnen poerfundatie en meer. Hierbij kunnen tevens een grondonderzoek op locatie, technische tekeningen, onderbouwing PPN en andere extra berekeningen komen kijken. Vervolgens bezorgen wij u de juiste palen.

Uw funderingspalen heien

In onze eigen werkplaats kunnen wij uw funderingspalen op maat maken. Daarbij beschikken wij eveneens al over een ruime voorraad standaard producten. Wat voor u ook de beste oplossing is, u kunt te allen tijde een beroep op ons doen om de fundering op palen te komen plaatsen. Vanzelfsprekend gaan wij voortdurend professioneel, kwaliteits- en oplossingsgericht en flexibel te werk. Daarbij zijn wij sterk in trillings- en geluidsarm heien en boren, wat betekent dat u en uw omgeving geen onnodige last zullen ondervinden aan de heiwerkzaamheden.

Maak een afspraak of stel uw vragen door contact op te nemen met Vermeulen Heiwerken. U bereikt ons via het online contactformulier of door simpelweg even te bellen naar 0180-554127. Vanuit Krimpen a/d Lek, nabij Rotterdam, staan wij door Zuid-Holland en omstreken voor u klaar.

backzwart