PVH-info

Geluids- en trillingsarm uw heipalen slaan

Vermeulen Heiwerken is dé specialist in trilling- en geluidsarm heipalen slaan uit Krimpen a/d Lek. Door middel van een geheide stalen buispaal of diverse andere paalsystemen zorgen wij bij uiteenlopende bouwprojecten voor een zo soepel en geruisloos mogelijk verloop. Keuze uit een grote bestaande voorraad of uit producten op maat voor u vervaardigd.

Over onze paalsystemen

De kracht van heibedrijf Vermeulen Heiwerken is dat wij ons hard maken voor geluidsarm en trillingsarm heien en boren. Een van de manieren waarop wij dit nastreven is door het gebruik van een geheide stalen buispaal. Een uitstekende optie bij onder meer de grotere bouwkundige waterwerken en nog verschillende andere bouwprojecten. Maar natuurlijk heeft u eveneens de keuze uit nog diverse overige paalsystemen. Denk bijvoorbeeld aan buissegmentpalen, gepulste buispalen, casing draaipalen, schakelpalen en groutankers. Dankzij onze expertise zijn wij zeer goed in staat om u te voorzien van de juiste adviezen. Onze flexibele instelling en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij u te allen tijde aan de best mogelijke oplossing voor uw situatie helpen.

Service van A tot Z

De service van Vermeulen Heiwerken begint al voordat u uw keuze heeft kunnen maken. Wij kunnen namelijk niet enkel de heipalen slaan of zelfs alleen uw palen leveren; het op maat maken van uw gewenste producten en überhaupt de engineering van uw paalfundering behoort tevens tot wat wij voor u kunnen betekenen. Op die manier bieden wij u een zo compleet mogelijke service voor het beste eindresultaat wat u maar kunt wensen. Wanneer het om een fundering van tot top teen uitzoeken gaat, zijn wij uw onbetwiste specialist. Van een grondonderzoek uitvoeren tot de daadwerkelijk gerealiseerde heipalen plaatsen!

Schakel ons heibedrijf uit Krimpen a/d Lek, nabij Rotterdam, in om van de hoogste kwaliteit en beste service te genieten. Voor vragen of een afspraak bereikt u ons via het telefoonnummer 0180-554127 of via het online contactformulier. Wij helpen u met alle plezier spoedig verder.

backzwart